Jump to content

GGnet bug?

4 replies to this topic
  • Please log in to reply

#1 madchen

madchen

    Repick Meepo

  • Advanced Member
  • 80

Posted 17 June 2012 - 12:13 PM

Hey,

I have big problem with ggnet and interent connection. I already sent message to support and some admins but noone is answering for few days already.

When i visit your site my internet doesn't work for few minutes. It won't open any site on internet nor ggnet. I'm sure it's only happening when i visit your site. It is lil bit annoying because i'm opening this site for few times in a one day so you must know how annaoying is when every time i enter ggnet i need to wait 5 minutes to get my internet back.

Again, reapting, it's only happening when i open ggnet. I don't know really how this can happen.

Greetings!
  • 0

#2 dopeshow.

dopeshow.

    Project Lead

  • GosuCrew Admins
  • 1200
  • 35

Posted 17 June 2012 - 02:34 PM

tried different browser(s)? tried using your PC on a different connection?

It's most likely not us causing the issue since it's only you facing this issue ...
  • 0

#3 madchen

madchen

    Repick Meepo

  • Advanced Member
  • 80

Posted 17 June 2012 - 07:34 PM

Ok. I'll try.
  • 0

#4 ngazirrrrrrrrrrrrr

ngazirrrrrrrrrrrrr

    ZSMJ Medusa

  • Advanced Member
  • 3779
  • 1

Posted 17 June 2012 - 09:45 PM

What antivirus, firewall, etc are you using?
  • 0

#5 Hamasaki_Fanz

Hamasaki_Fanz

    Dendi Pudge

  • Advanced Member
  • 647
  • 13

Posted 18 June 2012 - 12:58 PM

do you use proxy?
  • 0