Jump to content


Posts Won't Show

8 replies to this topic
  • Please log in to reply

#1 Flow4v

Flow4v

    Random Meepo

  • Advanced Member
  • 26

Posted 02 July 2007 - 05:22 AM

How come whenever I post, it doesn't show my account/country/race? Also, if I create a thread, it doesn't even show the content; it's just blank.

Everything works perfectly fine when I comment on replays but won't work on real threads.
  • 0

#2 Flow4v

Flow4v

    Random Meepo

  • Advanced Member
  • 26

Posted 02 July 2007 - 05:23 AM

2007-07-02 06:22:52, wrote:
How come whenever I post, it doesn't show my account/country/race? Also, if I create a thread, it doesn't even show the content; it's just blank.

Everything works perfectly fine when I comment on replays but won't work on real threads.


  • 0

#3 volmasoft

volmasoft

    Dendi Pudge

  • Advanced Member
  • 621

Posted 05 July 2007 - 12:32 PM

OS?
Browser?
Country?
All the time or just at certain times of the day?
Logged in/out?
Do you wait a long time before posting?

Answer these and i'll look into it more for you.
Nathaniel Freeman
  • 0

#4 Flow4v

Flow4v

    Random Meepo

  • Advanced Member
  • 26

Posted 05 July 2007 - 10:23 PM

XP
I've tried the latest versions of IE and Firefox
US
All the time
Tried it
No
  • 0

#5 littleevil

littleevil

    Random Meepo

  • Advanced Member
  • 35

Posted 06 July 2007 - 02:37 AM

2k
IE 6.something
Venezuela
All thah time
?
Never
  • 0

#6 volmasoft

volmasoft

    Dendi Pudge

  • Advanced Member
  • 621

Posted 06 July 2007 - 11:28 AM

I mean are you logged in or out, e.g. did you logout after visiting the page but then decided to post one last message with an open window?
  • 0

#7 Flow4v

Flow4v

    Random Meepo

  • Advanced Member
  • 26

Posted 06 July 2007 - 07:22 PM

Logged in of course
  • 0

#8 Flow4v

Flow4v

    Random Meepo

  • Advanced Member
  • 26

Posted 06 July 2007 - 07:23 PM

Whoa... that's interesting. It's never shown before :D
  • 0

#9 Flow4v

Flow4v

    Random Meepo

  • Advanced Member
  • 26

Posted 09 July 2007 - 01:24 AM

Yeah, it has shown for the past couple of days, but now it has reverted to what it did originally...
  • 0